Klear Tools & Surfaces Desinfectie Spray 1L
Klear Tools & Surfaces Desinfectie Spray 1L
Productomschrijving Klear Tools & Surfaces Hygiëne Spray 1L: Klear Tools & Surfaces Hygiëne Spray kopen? Klear Hygiëne Spray kopen? Klear Hygiënische Spray...

Binnen de 4 werkdagen

binnen de 4 werkdagen

€ 13,95
excl. btw
€ 16,88
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Productomschrijving Klear Tools & Surfaces Hygiëne Spray 1L:

Klear Tools & Surfaces Hygiëne Spray kopen? Klear Hygiëne Spray kopen? Klear Hygiënische Spray kopen? Op zoek naar de krachtigste en beste instrumenten en oppervlak reiniger? Met Klear Tools & Surface Spray haalt u het krachtigste reinigingsmiddel in huis voor instrumenten en oppervlakken! Denk daarbij ook aan de hygiëne en het schoonmaken van werkbladen, aanrechten, wasbakken, behandelstoelen en meubilair, rvs toepassingen, kunststof kammen en borstels. Voldoe op eenvoudige wijze aan de allerhoogste eisen voor een schone en hygiënische werkomgeving. Klear Tools & Surfaces Hygiëne Spray is een kant en klare reiniger voor harde oppervlakken en instrumenten. De spray werkt snel en is eenvoudig in gebruik, oppervlak sprayen en de vloeistof homogeen verspreiden op het oppervlak. Laat de vloeistof 5 minuten inwerken en daarna met schoonwater nareinigen. Bij een goede kwaliteit RVS zal geen roestvorming optreden. Ook instrumenten kunt u reinigen met deze hygiëne spray, denk bijvoorbeeld aan freesbitjes en boren. De instrumenten worden gereinigd door onderdompeling in deze onverdunde instrumentenreiniger. Hardnekkig vuil met een borstel verwijderen. Let op dat u instrumenten niet langer dan 5 minuten in de vloeistof laat liggen! Klear Tools & Surfaces kan worden gebruikt  in kapperssalons, schoonheidssalons, manicure- en pedicuresalons, nagelstudio’s en tattooshops.

Kenmerken en voordelen Klear Tools & Surfaces Hygiëne Spray 1L:

 • Klear Tools & Surfaces Hygiëne Spray
 • Een krachtige kant en klare reiniger in sprayflacon
 • Krachtig reinigingsmiddel voor een schone en hygiënische werkomgeving
 • Instrumenten reiniger voor freesbitjes, boren en instrumenten
 • Oppervlakreiniger voor harde oppervlakken
 • Veilig te gebruiken op kunsstoffen, acryl, zonnebanken, toilet, deurknoppen, trapleuningen
 • Ook reinigen van smartphones, tablets, toetsenborden en muizen is geen probleem
 • Voor kapperssalons, schoonheidssalons, manicure- en pedicuresalons, nagelstudio’s en tattooshops
 • Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen werken erg goed bij lage temperaturen
 • Desinfecteert, verwijdert virussen en bacteriën, reinigt en maakt schoon
 • Minimale inwerktijd ongeveer 5 minuten
 • Officiële Klear nagelgroothandel
 • Inhoud 1000 ml

Is Klear Tools & Surface Spray veilig voor freesbitjes, nagelriemtang, cuticle pusher, plastic kammen, borstel of metalen scharen?  

Klear Tools & Surface Spray is veilig voor kunststoffen, zoals het acryl van de zonnebanken maar kan ook gebruikt worden voor het toilet, deurknoppen, trapleuningen. Maar ook toetsenborden, muizen, tablets en smartphones kunnen met deze spray veilig worden gereinigd! U kunt zo heel gemakkelijk aan de hoogste eisen voldoen voor een schone en gedesinfecteerde werkomgeving.

Wettelijk gebruiksvoorschrift Klear Tools & Surfaces Hygiëne Spray 1L:

Buiten gebruik houden van kinderen. Niet in contact brengen met voedsel, dranken en voedsel voor mens en dier. Bij gebruik niet eten en drinken. Voorkom contact met huid en ogen. Draag beschermende handschoenen, kleding en oogbescherming. Bij contact van de ogen, overvloedig spoelen met water en indien nodig een arts inschakelen. Indien dit product wordt opgedronken, direct een arts inschakelen en laat dan de verpakking zien.